Van harte welkom op de website van duikschool “Koraalduivels” vzw.

Hier vind je meer informatie over de duikschool, de activiteiten en alle info die nodig is voor personen die zouden willen starten met duiken. Onze ervaren instructeurs kunnen u hierbij helpen op een veilige manier en volgens de regels der kunst.

Wij zijn een CMAS gebrevetteerde duikschool erkend door NELOS.

We hebben clubleden vanaf 18 jaar, met uitzondering van onze overkomende jeugdduikers die mogen starten vanaf 14 jaar en een aparte groep met jeugdduikers (leeftijd 10-14 jaar).

De trainingen vinden plaats op woensdagavond (te Gent in Zwembad “Strop”) en vrijdagavond (te Merelbeke in zwembad “Ter Wallen”) en op zondagvoormiddag voor de jeugdduikers (te Merelbeke in zwembad “Ter Wallen”).

Op woensdagavond wordt getraind op de duiktechnieken en de vrijdagavonden zijn voorbehouden voor de meer fysieke trainingen of een spel onderwaterhockey.

Naast de trainingen zijn er ook goed georganiseerde groepsduiken die meestal plaatsvinden in België of Nederland in verschillende duikputten, steengroeven, …

Er worden jaarlijks verschillende groepsreizen georganiseerd om de mooie, wondere wereld van de zeeën te ontdekken.

Interesse? Mail ons voor een gratis initiatie (onder begeleiding van de duikschoolverantwoordelijke):duikschoolverantwoordelijke@koraalduivels.com

Alvast veel leesplezier en hopelijk tot binnenkort.